Svensk porr gratis

Drop in massage stockholm thailand flashback

drop in massage stockholm thailand flashback

Jag var i stockholm förra veckan och hade planerat ett besök till en massage salong, första gången för mej (i sverige).jag hade några förhands tips på Gick på drop-in. Direkt efter mig kom det in en tjej som hade beställt tid men var lite försenad. Hon blev dåligt mottagen "no, we do not have time bla bla. Det var något nytt, jag har varit ett hundratal gånger på thaimassage men massörskor i högklackat har jag aldrig sett. Forum: Prostitution: . Hade en dag över i Stockholm innan jag åker ner till Västkusten och gjorde därför tidigare idag ett försök att hitta en trevlig salong. De två första jag besökte i Vasastan. Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. Sen har Thaimassagesalongerna olika typer av massage. Jag var toyboy till mogna som ungspoling genom en massagelicens och praktikplats jag fick genom ett ungdomscenter i stockholm under mitten av 90 talet.

Drop in massage stockholm thailand flashback - videos

Hon säger att en annan tjej snart kommer för att massera, kanon tänker jag. Har redan gjort det, tom på samma ställe. Hon går verkligen igenom hela kroppen inkl huvudmassage och sittande ryggmassge, när hon är klar trycker hon ned mig på rygg och frågar vad jag vill ha, som om det är det mest naturliga som finns. Första besök på en ny salong i norrort sthlm där jag ej varit förr. Jag var i stockholm förra veckan och hade planerat ett besök till en massage salong, första gången för mej i sverige. Nej det medger jag inte, finner ingen anledning Salongerna som ägnar sig åt thaimassage står ju som svampar ur jorden nu för tiden. Sen har Thaimassagesalongerna olika typer av massage. Jag var toyboy till mogna som ungspoling genom en massagelicens och praktikplats jag fick genom ett ungdomscenter i stockholm under mitten av 90 talet. Kommer till denna mycket trivsamma salong på drop-in. Tjej ca: år med mycket fina sillisar smal midja och en mycket tilltalande bakdel. Börjar en ordinär massage av ryggen, efter detta börjar teasing när massagen flyttar neråt, omväxlande river med naglarna och smeker över pungen och mellan. Stockholm, Västerort går in på drop in på ett ställe där. FS är garanterat. Kvinnan som öppnar dörren är ganska söt. Men inte den som jag söker sen förra besöket. Min önskemål. Av kvinna sitter på soffan och ser mig knappt när jag pekar på. Henne och säger har du tid för mig nu.. Jag menar om jag skall.

Drop in massage stockholm thailand flashback - gratis

In kommer hon som öppnade, några korta fraser byts, inte särskilt pratsam, kletar runt olja på ryggen och snabbt börjar det smekas på skinkorna och snuddas på påsen. Hon är inte jättesnygg, väldigt smal med minituttar och jag uppskatttar att hon kan vara ca 35 år. Tar oljan som står bredvid och smörjer in fittan kör in två drop in massage stockholm thailand flashback och börjar leka med klitta och G-Punkt ser att hon börjar tappa kontrollen och hon upptäcker det och drar sej undan lite och ler. Lägger ner henne på madrassen och låter henne få mina bollar I munnen vilket hon gillar märker att jag kommer att komma så jag lägger en sats på hennes bröst. Mitt ställe bytte ägare och personal. Ursprungligen postat av Bengt-Barbro. Nu började det surra lite försiktigt i rummet och snart hade jag en liten dildo runt sex vide bdsm sex och inne en bit

Videos

THAI MASSAGE WITH EXTRA SERVICE IN PATTAYA drop in massage stockholm thailand flashback

0 thoughts on “Drop in massage stockholm thailand flashback”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *